Ben jij al in control over je administratie?
Bekijk Pakketten

Dancefair

Wederom zal DJ Administratie tijdens Dancefair 2016 aanwezig zijn met een eigen stand. Tevens zullen wij in samenwerking met DJ Mag weer zoveel mogelijk tips en informatie geven. Via onze Facebookpagina geven wij vrijkaarten weg voor Dancefair!

Over Dance Fair

Dancefair is een tweedaags muziekevenement specifiek gericht op educatie, inspiratie, technologie en kennis. Voor zowel beginner als ervaren, jong als oud, elektronisch en akoestisch. Met een bezoekersaantal van 5000 personen, meer dan 200 seminars en workshops verdeeld over achttien ruimtes, is Dancefair het grootste educatieve muziek evenement van Nederland. Ook biedt Dancefair een beursvloer van meer dan 4000m2 waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van zowel dj, producer als muzikanten gear kunt bekijken, testen en kopen. Daarbij zijn er elk jaar meer dan 100 recordlabels aanwezig die zoeken naar nieuw productietalent. Een unieke mogelijkheid voor artiesten om te groeien naar dat volgende level.

Top artiesten als mentor

Artiesten als Hardwell, Armin van Buuren, DJ Sneak, Paul van Dyk, Secret Cinema, Egbert, Laidback Luke, Nicky Romero en vele andere top artiesten uit zowel de mainstream, underground als harder styles inspireren de bezoekers om het beste uit zichzelf te halen als dj, producer, muzikant en muzikaal ondernemer.

Workshops en seminars

Het event heeft een breed scala aan educatieve workshops, seminars en Q&A’s die er zijn om de bezoeker te helpen verder te komen in de muziek industrie. De educatiegraad van Dancefair gaat van beginners niveau tot aan expert niveau, dit houd in dat er voor elke dj, producer of muzikant op Dancefair nog iets te leren is. Denk aan onderwerpen als het uitvoeren van technische producties, mix technieken, het marketen van jezelf als artiest, time management van jezelf als artiest, connecten met mede artiesten, het tot stand komen van een nummer 1 hit, bron van inspiratie, tips over studioinrichting, mastering advies; alle tools die nodig zijn om succesvol te kunnen worden in de wereldwijde muziek industrie.

Dancefair beursvloer

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dj, producer en musicians gear? Ben je op zoek naar een eigen app, website of zoek je juridisch advies? Alles is te vinden op de 4.000 m2 grote beursvloer waarbij alle topmerken aanwezig zijn zoals Native Instruments, Ableton, FL Studio, Roland, Korg, Vision Acoustics, Stanton, KRK, Novation, Focusrite, Moog, Vestax, Serato, Reloop, Universal Audio, Sennheiser, RME, Livid, UDG en vele, vele anderen.